Wij zijn Green

Gedreven door nieuwsgierigheid en met oog voor de continu veranderende behoeften, creëren wij eigenzinnige vastgoedoplossingen voor de samenleving van vandaag en morgen.

We creëren omgevingen waar mensen zich prettig en thuis voelen, waar ondernemers succesvol kunnen zijn en waar een kantoor meer biedt dan een werkplek. We ontwikkelen winkelgebieden waar mensen sociale interacties aangaan en die ze het gevoel geven mee te tellen in de samenleving.

Dit doen we met een veelzijdig woningaanbod voor elke generatie woningzoekenden. Met hedendaagse winkelgebieden die meer en meer ook sociale ontmoetingsplekken worden. En met moderne en gezonde werkomgevingen die mensen verbinden en samenbrengen.

Wij weten dat de wisselwerking tussen mensen en de gebouwde omgeving sterk is. En dat een plek om te wonen, te werken of te winkelen vooral een plek moet zijn waar mensen zich gelukkiger voelen, energieker. Waar ze productief kunnen zijn, sociale interacties aangaan en die ze het gevoel geeft mee te tellen in de samenleving.

Voorbereid op de toekomst, flexibel en met de menselijke maat als belangrijkste bron van inspiratie, zorgen wij keer op keer voor leefbare en levendige gebieden met een optimale mix van wonen, werken, winkelen en recreëren. We zorgen voor levend vastgoed terwijl we onszelf blijven ontwikkelen. Zodat we steeds beter worden en keer op keer positieve impact maken op het leefklimaat van mensen.

Investments
Expertise

Investments

We investeren in levendige, toekomstbestendige gebieden in stedelijke omgevingen. Gebieden waar een diversiteit aan mensen en voorzieningen samenkomen.

We brengen functies bij elkaar. Dit doen we vanuit een heldere visie op de behoefte aan bereikbaarheid, flexibiliteit en gemak. Ondersteund door data intelligence en gerelateerd aan demografische, economische en lifestyle trends.

Development
Expertise

Development

Green ontwikkelt voor het leven: duurzaam, divers en toekomstbestendig. Met respect voor dat wat er al is en met oog voor de behoeften van volgende generaties.

Onze hoogwaardige ontwikkelingen hebben een herkenbare, eigen signatuur maar staan altijd in verbinding met de omgeving. Hiervoor werken we constructief samen met partners vanuit een gemeenschappelijk doel: onze steden en stedelijke gebieden blijven verbeteren.

Asset Management
Expertise

Asset Management

We geloven in een sterke wisselwerking tussen de gebouwde omgeving en degenen die er gebruik van maken. In vastgoed dat leeft en waar mensen zich geïnspireerd, verbonden en productief voelen.

Dit bereiken we met proactief asset management waarin de gebruiker centraal staat. We managen onze projecten met persoonlijke aandacht en ontwikkelen flexibele concepten die kunnen meebewegen met de veranderende vraag en behoeften van de mensen die het vastgoed gebruiken.

01

Samen

We werken samen met partners vanuit gemeenschappelijke doelen en gedeelde ambities.

02

Diversiteit

We creëren inclusieve plekken met een diversiteit aan functies en voorzieningen.

03

Duurzaam

We hebben oog voor de belangen en behoeften van volgende generaties en respect voor dat wat er al is.

Ervaren en betrokken

Green Real Estate is een familiebedrijf dat zich richt op aankoop, ontwikkeling en management van vastgoed. Green maakt samen met internationale winkelketen Zeeman textielSupers en investeringsmaatschappij Navitas Capital deel uit van de V.o.Zee (Verenigde Ondernemingen Zeeman). Met onze investeringsportefeuille en tal van ontwikkelprojecten zijn we actief in diverse segmenten van de vastgoedmarkt in steden en stedelijke gebieden in Nederland.

Ons team van ervaren experts is gericht op continu verbeteren en elke dag het verschil maken. Op resultaten boeken met financiële en maatschappelijke opbrengsten. Dat doen we met onze partners zoals ondernemers en gemeentes. Maar ook met alle stakeholders, tot en met de eindgebruikers. Dat is waar wij al sinds onze oprichting in 2005 voor staan: een betrokken vastgoedinvesteerder met een solide fundament in het ondernemerschap van de familie Zeeman.

Centraal in de filosofie van Green staat onze verantwoordelijkheid voor de juiste samenhang tussen gebouw, locatie, omgeving en gebruiker.

Onze mensen

Ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd in de Baronie: de voormalige chocoladefabriek in Alphen aan den Rijn, getransformeerd tot een bruisende woon-, werk- en winkelplek.

Hier zitten we als familiebedrijf uit Alphen aan den Rijn boven op de gebiedstransformatie die we zelf realiseren. En bieden we een ‘thuis’ aan onze huidige en toekomstige collega’s die graag samenwerken en die zich voortdurend willen blijven ontwikkelen.