Midden in de maatschappij

Vastgoedprojecten die midden in de maatschappij staan. Dat is de ambitie van Green en daarbij geloven we sterk in de combinatie van wonen, werken, leren en recreëren onder één dak.

Vlak naast Den Haag Centraal Station ligt het Anna van Buerengebouw. In dit gebouw is de Universiteit van Leiden gevestigd. Zij onderwijzen hier studenten van de studierichting Liberal Arts & Sciences en bieden hun tegelijkertijd een plek om te wonen en te ontspannen.

Het Anna van Buerengebouw in cijfers

23.500 ㎡

Totale oppervlakte

Het in 2013 opgeleverde Anna van Buerengebouw omvat 23.500 ㎡.

3

Functies onder één dak

In het gebouw komen de functies wonen, werken en leren samen.

396

Studentenwoningen

Betaalbare woningen voor studenten van de Universiteit Leiden.

Locatie

Locatie

Het Anna van Buerengebouw ligt in de binnenstad van Den Haag, met Den Haag Centraal en de A12 vrijwel direct naast de deur.

Het gebouw is met de fiets, het openbaar vervoer of per auto goed bereikbaar en een scala aan voorzieningen liggen op slechts een aantal minuten lopen. Van supermarkten en sportscholen, tot restaurants en musea.

Een multifunctionele plek

Het Anna van Buerengebouw is een multifunctionele plek waar wonen, werken en leren wordt gecombineerd. Een plek voor (inter)nationale studenten in het bestuurlijke hart van de stad en een plek die hen direct verbindt met politieke thema’s zoals bestuur en veiligheid.

De onderste etages zijn ingericht met faciliteiten van de Universiteit Leiden, inclusief onderwijsruimtes, auditorium, theaterzaal, studentencafé en werkruimtes van het personeel. Daarboven liggen de studentenwoningen voor eerste- en tweedejaarsstudenten. Studio’s voorzien van een moderne badkamer en keuken.

In de plint van het gebouw is de eerste en grootste food hall van Den Haag gevestigd. Met een grote bar en vijftien verschillende food stands een mengelmoes van muzikaal entertainment, eten en drinken. De ideale plek voor studenten om na een lange dag studeren te ontspannen.

Meer informatie?

Green is naast eigenaar ook verantwoordelijk voor het Asset Management. Bent u benieuwd naar meer informatie of de verhuurmogelijkheden? Neem dan contact op. We horen graag van u.

Neem contact op
Michiel Smits

Manager Offices & Industrial

Michiel Smits