Investments

Investments

Bij Green Real Estate investeren we voor de lange termijn. Door de inzet van familiekapitaal, een breed, loyaal netwerk en door rekening te houden met de omgeving zijn wij in staat ons investeringsbeleid duurzaam in te richten. 

Onze visie op vastgoed

Onze actieve vastgoed investeringsstrategie komt voort uit een heldere visie op de betekenis van vastgoed in het leven van mensen.

We zien de rol van vastgoed fundamenteel veranderen als gevolg van sociaal-maatschappelijke en technologische trends. Of dit nu gaat om het klimaat, oude plekken nieuw leven inblazen of stedelijke verdichting. Wij kiezen voor díe plekken waar we een unieke verbinding kunnen realiseren tussen het vastgoed, de mensen die het gebruiken en de ambities die zij er willen realiseren.

Ons investeringsprofiel

01

Wonen

Middenhuur woningen in groeigebieden. Hierbij wordt ook gekeken naar verschillende vormen van woonzorg.

02

Werken

Kantoorgebouwen op multifunctionele locaties van de vijf grootse steden (G5) of kantoorgebouwen met transformatiekansen in inspiratievolle omgevingen van middelgrote steden.

03

Winkelen

Wijkwinkelcentra in middelgrote steden of binnenstedelijke winkelcentra in grote steden. PDV/GDV, indien deze op termijn kansen bieden op herontwikkeling.

De cijfers

Onze portefeuille omvat ruim 30 ontwikkelprojecten en 100 bestaande objecten in diverse segmenten van de vastgoedmarkt.

31 kantoren

In 42 steden

500+ woningen

13 gebouwen in 10 steden

46 winkels

In 39 steden

10 overig

Leisure en maatschappelijk vastgoed

Onze ambitie

Onze ambitie

Green investeert voor de lange termijn en streeft naar een optimale balans tussen financieel en maatschappelijk rendement. Risicospreiding en het behalen van een stabiel langjarig rendement zijn daarbij het uitgangspunt. 

Ook de komende jaren blijven we investeren en onze portefeuille uitbreiden met vastgoedobjecten, gebiedsontwikkelingen en (transformatie)projecten in stedelijke gebieden, voornamelijk in de Randstad. Hierbij is met name de locatie doorslaggevend: wij richten ons op stedelijk gebieden met sterke vooruitzichten. Hiervoor werken we nauw samen met ons grote netwerk van landelijke en lokale vastgoedadviseurs en analyseren we zelf actief gebieden op hun groeipotentie en (toekomstige) aantrekkingskracht. Door onze eigen ontwikkelafdeling wordt er bij nieuwe investeringen sterk gekeken naar de alternatieve aanwendbaarheid.

Het team van Green

Het Investments team

Ons Investments team is “lean and mean”. Aan- en verkopen kenmerken zich door snelheid van handelen, transparantie en een gedegen due diligence proces. Het Investments team heeft een sterk track record en is in staat zowel asset- als share deals snel en efficiënt uit te voeren.

Ontmoet alle professionals
Juul Derks

Head of Investments

Juul Derks

“Never underestimate the big importance of small things”

Justin Arnolli

Investment Manager

Justin Arnolli

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacatures