Vacatures

We streven ernaar een inspirerende organisatie, maar ook een inspirerende werkgever te zijn. Een organisatie waarin medewerkers zich keer op keer kunnen blijven ontwikkelen.

Vacatures

Werken bij Green

 

Bij Green zijn we altijd op zoek naar goede mensen. Naar koplopers, creatieve breinen en (technische) talenten die het verschil durven te maken. Wil je met ons kennismaken en vrijblijvend praten over de mogelijkheden bij Green?
Neem dan contact met op ons op. We gaan graag in gesprek info@green.nl   T: 0172 44 83 83.

Bij Green werken we dagelijks aan het realiseren van levendige gebieden, waar mensen gelukkig en energiek zijn en zich onderdeel voelen van de samenleving.

Met 30 ontwikkelprojecten, 100 bestaande objecten en meer dan 400 huurcontracten in verschillende segmenten van de vastgoedmarkt is ons werk uitdagend en divers. Ons team is gericht op continue verbetering en vernieuwing. Gericht op resultaat, maatschappelijk en financieel. We hebben oog voor het welzijn van onze mensen en van degenen die we met onze projecten beïnvloeden. Zo werken we iedere dag samen, met ruim 30 collega’s, aan het realiseren van onze ambities.

Green to great

01

Duurzaam

We hebben oog voor de belangen en behoeften van volgende generaties en respect voor dat wat er al is.

02

Divers

We creëren inclusieve plekken met een diversiteit aan functies en voorzieningen.

03

Samen

We werken samen met partners vanuit gemeenschappelijke doelen en gedeelde ambities.

Richard Dallinga
CEO

Richard Dallinga

Richard is in november 2019 gestart als algemeen directeur bij Green Real Estate. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en dagelijkse leiding van het bedrijf.

“Green is een mooi bedrijf. Ik ben trots op de leuke en goede club mensen waarmee we invulling geven aan de strategische keuzes van Green. Een strategie waarin we investeren in vastgoed voor de lange termijn en waar ruimte is voor ontwikkelingen. Met die ontwikkelprojecten dragen we bij aan de versterking en levendigheid van steden en locaties waar mensen wonen, winkelen en werken.”

Mariëtte Vissers
Project Controller

Mariëtte Vissers

Als Project Controller bewaakt Mariëtte de (financiële) voortgang van de grotere transformatieprojecten en ontwikkelingen.

“Ik ben nauw betrokken bij alle vastgoedontwikkelactiviteiten, van initiatieffase tot aan de oplevering. Hierin ben ik een sparringpartner voor onze CFO, CEO en de ontwikkel- en assetmanagers. Er hangt een fijne sfeer binnen Green en het is motiverend om te zien dat (persoonlijke) groei binnen het bedrijf belangrijk is.”

Juul Derks
Head of Investments

Juul Derks

Juul is Head of Investments. In deze functie richt hij zich op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille.

“De rol van vastgoed in de samenleving is aan het veranderen en het evenwicht tussen economisch en maatschappelijk rendement vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wie op lange termijn wil winnen moet dit moment aangrijpen om te veranderen. Ik vind het mooi om die uitdaging samen met het team van Green aan te gaan”.

Onze organisatie kenmerkt zich door onze familiecultuur. Open, mensgericht en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het is onze missie om leefomgevingen te ontwikkelen die mensen inspireren en dat kan alleen met een goede samenwerking als fundament. Samen met collega’s en partners komen onze projecten tot stand. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort.

We stimuleren groei, of je nu je eigen vaardigheden wilt verbeteren, grotere projecten wilt oppakken of een andere discipline wilt ontdekken. Wij geloven in de kracht van inspirerend leiderschap, door te leren, bij te sturen en te groeien. Samen voortdurend beter.

Alle ruimte voor talent

Wij zijn gevestigd in de Baronie: de voormalige chocoladefabriek in Alphen aan den Rijn, getransformeerd tot woon-, werk- en winkellocatie. Hier bieden wij een ‘thuis’ aan onze huidige en toekomstige collega’s die graag samenwerken en die zich voortdurend willen blijven ontwikkelen.

Bekijk vacatures