Asset Management

Asset Management

We geloven in een sterke wisselwerking tussen de gebouwde omgeving en degenen die er gebruik van maken. In vastgoed dat leeft en waar mensen zich geïnspireerd, verbonden en productief voelen.

De gebruiker centraal

Wij weten dat een plek om te wonen, te werken of te winkelen vooral een plek moet zijn waar mensen zich gelukkiger voelen, energieker. Waar ze productief kunnen zijn, sociale interacties aangaan en het gevoel hebben mee te tellen in de samenleving.

Dit bereiken we met proactief Asset Management waarin de gebruiker centraal staat. We managen onze projecten met persoonlijke aandacht, met een hoge kwaliteit van dienstverlening en met moderne en flexibele concepten die kunnen meebewegen met de veranderende vraag en behoeften van de mensen die het vastgoed gebruiken.

Asset Management

01

Sociaal

We geloven in plekken die mensen verbinden en samenbrengen. Dit faciliteren we met woon-, werk- en winkelconcepten, programmeringen en inrichtingen die stimuleren tot ontmoeten.

02

Duurzaam

Met duurzaam management zorgen we voor gezonde, comfortabele en groene omgevingen voor gebruikers en houden we ons vastgoed ook op de lange termijn van hoge kwaliteit.

03

Persoonlijk

We managen onze portefeuille met een persoonlijke aanpak. Met maatwerk oplossingen, efficiënte processen en met persoonlijke aandacht voor iedere gebruiker.

De cijfers

Het Asset Management team beheert meer dan 400 huurcontracten in steden en stedelijke gebieden in Nederland.

140.000 m2

kantoorruimte in 42 steden

500+

woningen in 10 steden

230.000 m2

winkelruimte in 39 steden

127.000 m2

leisure in 8 steden

Waarde toevoegen

Waarde toevoegen

Green heeft de ambitie om best in class te zijn op commercieel, technisch, facilitair en financieel gebied. Met als doel de kwaliteit van onze vastgoedportefeuille te bewaken en te blijven optimaliseren.

Op strategisch niveau ontwikkelen we plannen op basis van marktkennis en wensen en behoeften van onze gebruikers. We ontwikkelen vernieuwende en duurzame concepten die antwoord geven op de huisvestingsbehoeften van gebruikers en spelen creatief in op kansen in de markt. Op operationeel niveau combineren we (datagedreven) processen met persoonlijke aandacht. Zo voegen we waarde toe, voor onze gebruikers, de omgeving en onze portefeuille.

Team

Het Asset Management team is verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van onze portefeuille. Dat doen we met visie, focus en persoonlijke aandacht.

Ontmoet alle professionals
Michiel Smits

Manager Offices & Industrial

Michiel Smits

Jarch Ordelman

Manager Retail

Jarch Ordelman

Koen Gerrits

Head of Sustainability

Koen Gerrits

“Fortune favors the prepared mind”

Pieter Dirk Ouwehand

Commercial Manager

Pieter Dirk Ouwehand

Jeroen Mortelmans

Manager Technical Management

Jeroen Mortelmans

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacatures