Een herkenbaar gezicht

Level is geen gewoon gebouw maar een herkenbaar gezicht te midden van Leiden. Een moderne, gastvrije plek op een levendig knooppunt.

Een plek waar paden elkaar kruisen en waar mensen elkaar begroeten en ontmoeten. Waar ze kijken en kopen. Genieten en genezen. Inspannen en ontspannen. Leren en werken. Een bijzondere combinatie van functies en huurders zoals het ROC Leiden, Gemeente Leiden, Element Offices, Fletcher Hotels en zorgaanbieder Topaz.

Level in cijfers

51.000 ㎡

Totale vloeroppervlakte

Green is sinds 2013 eigenaar en Asset Manager van dit imposante gebouw.

12

Verdiepingen

Met uitzicht op de Marekerk, het Leidse centrum en bij helder weer zelfs de kust van Katwijk.

9

Functionaliteiten

Van leren en werken tot ontspannen en ontmoeten. Level heeft 9 functies onder één dak.

Voorzieningen
Over Level

Voorzieningen

Level biedt ruimte aan negen functies onder één dak, van leren en werken tot ontspannen en ontmoeten.

Een multifunctioneel concept, compleet met winkels en horeca, kantoren voor kleine en grote ondernemers, een viersterrenhotel van 120 kamers inclusief fitness en city spa, een eigentijds restaurant dat zeven dagen per week open is, een zorghotel met 80 bedden en 347 parkeerplaatsen.

Locatie
Over Level

Locatie

Level ligt in het hart van de stad. Pal naast Station Leiden Centraal en het vervoersknooppunt van Leiden met directe aansluitingen naar Schiphol, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Daarmee is Level aantrekkelijk voor publiek uit Leiden en omstreken, maar ook uit wijdere omtrek. Level beschikt over een ruime, betaalbare parkeergelegenheid onder het gebouw.

Architectuur
Over Level

Architectuur

Level is ontworpen door Roberto Meyer, directeur van architectenbureau MVSA uit Amsterdam.

Hij ontwierp het ultramoderne gebouw dat een passend contrast biedt met de Leidse binnenstad, waar cultuurhistorie en authenticiteit belangrijke kernwaarden zijn. Wie op de twaalfde verdieping van Level staat, heeft het gevoel on top of the world te staan.

Een weerspiegeling van de maatschappij

Level staat voor eenheid in verscheidenheid. Een plek waar iedereen zijn of haar eigen weg kan volgen. Het is een community, een ontmoetingsplek, een weerspiegeling van de maatschappij.

Hier bouwen studenten van het ROC Leiden aan hun toekomst en komen kleine en grote ondernemingen tot bloei met een kantoorruimte die bij hen past, in een community van gelijkgestemden. Hier komen bezoekers van het

hotel of de spa tot rust, werken zorgpatiënten aan hun herstel en genieten inwoners van Leiden van diverse horeca- en winkelmogelijkheden dichtbij huis. In Level is er plaats voor iedereen, welk doel zij ook hebben en welke weg zij ook kiezen.

Meer informatie?

Green is naast eigenaar ook verantwoordelijk voor het Asset Management van Level. Bent u benieuwd naar meer informatie of de verhuurmogelijkheden? Neem dan contact op. We horen graag van u.

Neem contact op
Michiel Smits

Manager Offices & Industrial

Michiel Smits