Samen maken we Vught mooier

Wonen, winkelen en ontmoeten in het dorpshart van Vught. Een plek die voldoet aan de wensen van vandaag en die van morgen.

Marktveldplein is het nieuwe woon- en winkelcentrum in het oostelijk deel van het centrum van Vught. Green transformeert deze plek, waar al sinds de jaren ’70 gewinkeld wordt, naar een modern, kwalitatief en hoogwaardig gebied waar mensen wonen, werken, winkelen en ontmoeten.

Marktveldplein in cijfers

88

Energiezuinige woningen

76 woningen worden verkocht, 12 woningen blijven in eigen portefeuille

15

Winkels

Volledig vernieuwd, met daghoreca, voor zoveel mogelijk winkeliers uit het huidige centrum.

146

Overdekte parkeerplaatsen

Ondergronds parkeren en een ruimere, mooiere buitenruimte.

Grandeur van toen, charme van nu
Over Marktveldplein Vught

Grandeur van toen, charme van nu

Het oostelijke deel van het centrum van Vught krijgt een nieuwe bestemming waarin wonen, winkelen en daghoreca op een stijlvolle manier worden gecombineerd

Van oudsher lag op deze plek de nadruk op winkelen. Met de nieuwbouw van het Raadhuys, de Baron en het Koetshuis worden wonen, recreëren en ontmoeten toegevoegd.

Locatie
Over Marktveldplein Vught

Locatie

Marktveldplein ligt in het oostelijk deel van het centrum van Vught aan het Baron van Hövellplein en de Raadhuisstraat. Een levendig dorpshart met een gevarieerd winkelaanbod, gezellige terrassen en stijlvolle horeca.

Het Brabantse Vught ligt op het kruispunt van belangrijke land- en waterwegen en op slechts een kwartier fietsen van de gezellige binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Levendig
Over Marktveldplein Vught

Levendig

Het comfort van een eigentijdse, energiezuinig nieuwbouwappartement, centraal gelegen en omringd door een gevarieerd aanbod van winkels, cultuur, horeca, natuur en recreatie biedt bewoners en bezoekers een levendige omgeving.

Naast de penthouses komen er ook patiowoningen. Ieder appartement heeft straks een eigen buitenruimte in de vorm van een terras of een balkon, en dan is er ook nog een schitterende daktuin van maar liefst ca. 1.500 vierkante meter.

Respectvol en krachtig

Met oog voor dat wat er is, geeft Marktveldplein antwoord op de veranderende behoeften.

Behoeften in de manier waarop mensen willen wonen, werken en leven. Met een eigen signatuur, in verbinding met de omgeving en met respect voor de aantrekkingskracht die deze plek al decennialang kenmerkt.

Passend bij het dorpshart en de woningen in de buurt. Maar met de allure van nu die tot uitdrukking komt in de manier van bouwen, de constructie en de duurzaamheid van het project.

Meer informatie?

Marktveldplein is een investering van Green die door Bouwaccent als gedelegeerd ontwikkelaar wordt gerealiseerd.

Met Marktveldplein zet Green in op verbetering van de plek door juist dát te maken waar behoefte aan is. Vandaag, morgen en overmorgen. De zorgvuldige afstemming met de gemeente en alle omwonenden gaat zijn vruchten afwerpen. Naast de mooie architectuur wordt dit vernieuwde deel van het centrum een plek waar mensen graag wonen, winkelen, ondernemen, ontspannen en elkaar ontmoeten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op. We horen graag van u.

Neem contact op