Hestya, godin van huis en haard

Wonen met een steuntje in de rug. Zelfstandig, op eigen benen, maar altijd met mensen in de buurt die zorgen voor hulp en aandacht.

Hestya, godin van huis en haard, is een wooncomplex voor de bewoners van zorginstellingen Gemiva en De Haardstee. Zij hebben hier een veilige woonplek waar ze zelfstandig kunnen wonen maar omringd met hulp en begeleiding voor de momenten dat dit nodig is.  

Hestya in cijfers

70

Woningen

Appartementen en studio’s langjarig verhuurd aan de Gemiva SVG-groep en aan De Haardstee.

23

Studio's

Kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

47

Appartementen

Ten behoeve van mensen die (nog) niet op eigen kracht en zelfstandig mee kunnen doen in de samenleving.

Locatie
Over het gebouw

Locatie

Hestya ligt aan Kanaalpark 141 in Leiden in de Lammenschansdriehoek. Op slechte enkele minuten fietsafstand van de binnenstad van Leiden en pal aan het NS-station.

Een plek waar de komende tijd nog veel gaat gebeuren. Van dit verouderde monofunctionele kantorengebied wordt een bruisende stadswijk gemaakt waar mensen wonen, werken, ontmoeten en recreëren.

Levend vastgoed
Over het gebouw

Levend vastgoed

Plekken die mensen het gevoel geven mee te tellen in de samenleving. Wij noemen dat levend vastgoed omdat het inspeelt op wat mensen nodig hebben en omdat het flexibel en inclusief is.

Hestya is zo’n plek. Door de manier waarop de bewoners hier wonen, kunnen ze volwaardig meedoen in de samenleving. Ze vinden er de rust van hun eigen woning en, als ze dat willen, de zorg ze nodig hebben en de gezelligheid van bijvoorbeeld samen eten of samen activiteiten uitvoeren.

Aandacht
Over het gebouw

Aandacht

Onze huurders Gemiva SVG-groep en De Haardstee creëren er een veilige woonplek met professionele, warme hulp en begeleiding.

Wie hier woont weet zich omringd met aandacht en praktische hulp om stevig en vol zelfvertrouwen keuzes te maken voor zijn eigen leven.

Meer informatie?

Meer informatie Hestya is een investering van Green, die we voor eigen portefeuille hebben ontwikkeld. Ook nu, na de oplevering in oktober 2021, blijven we verbonden met deze plek. We managen het complex met persoonlijke aandacht en we blijven zorgen voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. We houden als Asset Managers de regie op deze locatie waar we mensen bij elkaar brengen en waar we blijven zorgen dat Hestya in de behoeften van onze huurders voorziet. Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op. We horen graag van u.

Neem contact op
Pieter Dirk Ouwehand

Commercial Manager

Pieter Dirk Ouwehand