GREEN LEVEL Leiden

De organisatie

GREEN is een platte organisatie die verantwoordelijkheden zo veel mogelijk delegeert.

Het Management Team wordt gevormd door Aart Jan W. Verdoold (algemeen directeur), Robert Jan van Hamersveld (financieel directeur), Klaas Jonathan Bals en Koen Gerrits.

Aart Jan Verdoold

Aart Jan start in 2002 zijn carrière als medewerker bij Basis Bedrijfshuisvesting waar hij in 2004 partner wordt. Hij is dan belast met de onroerendgoedportefeuille van Jan Zeeman. In 2005, Aart Jan is inmiddels vastgoedmanager van de portefeuille, vraagt Jan Zeeman om aan zijn kant van de tafel te komen zitten. De vastgoedportefeuille Zeeman is sterk gegroeid en Jan Zeeman wil verder groeien in vastgoed. Op 1 oktober 2005 startten beide ondernemers met GREEN Real Estate B.V.

Robert Jan van Hamersveld

Robert Jan start zijn carrière bij KPMG waar hij zes jaar als Audit Manager werkt. Daarna heeft hij diverse directie functies bij Rabobank Groep vervuld, waaronder Financieel Directeur bij Rabo Vastgoed. Met veel kennis op de terreinen treasury, financieringen en risicomanagement en ervaring in profit en non-profit organisaties treedt Robert Jan in 2013 bij GREEN in dienst. In zijn rol is hij gericht op samenwerken en heeft hij oog voor de belangen van de verschillende stakeholders waar GREEN mee werkt.

Klaas Jonathan Bals

Klaas Jonathan Bals is sinds april 2016 lid van het Management Team en als asset manager verantwoordelijk voor de woningen en winkels. Daarnaast is hij als ontwikkelingsmanager verantwoordelijk voor een deel van de ontwikkelingsportefeuille. Klaas Jonathan is sinds 2009 aan GREEN verbonden. Klaas Jonathan heeft Vastgoed en Makelaardij te Utrecht gestudeerd en recent de studie Master of Science in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Koen Gerrits

Sinds april 2016 is Koen Gerrits asset manager van het bedrijfsmatig en maatschappelijk vastgoed en lid van het Management Team. Koen startte in 2010 als property manager bij GREEN. Hij studeerde HBO Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool en aansluitend de Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel volgt hij postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de ASRE. Vanuit zijn betrokkenheid bij de beleggingsportefeuille heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedmanagement, waarderingen en portefeuilleanalyse.