Over GREEN

GREEN Real Estate B.V. ontstond in 2005 door de samenwerking van de ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold. We richten ons op de ontwikkeling, aankoop en het management van vastgoed.

GREEN maakt samen met de internationale winkelketen Zeeman textielSupers en de investeringsmaatschappij Navitas Capital deel uit van de Verenigde Ondernemingen Zeeman (V.o.Zee). De naam GREEN is door Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold samen bedacht. Saillant detail: het geel en blauw van Zeeman textielSupers B.V. wordt bij mengen groen. De V.o.Zee is de stichting die het vermogen en de bedrijven van de familie Zeeman zeker moet stellen voor de toekomst.

GREEN heeft een duidelijke manier van werken. We willen geen snelle winst maken ten koste van anderen. We zijn een onderneming die groot belang hecht aan continuïteit met onze diverse relaties. Zij waarderen ons om diverse redenen: doelmatig werken, altijd denken in oplossingen en de belangen van alle betrokkenen goed voor ogen houden. GREEN ambieert zaken te doen met relaties van goede naam en faam en een mentaliteit waarin we ons herkennen. Succes begint met vertrouwen.