Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrond
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie (winkelruimte) Alphen aan den Rij H. Kamerlingh Onnesweg 19a Appingedam Harddraversplein 7 Barendrecht Havenhoofd 11 Bergen op Zoom Zuivelstraat 39 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Borne De Hofte 8 Coevorden Modem 30 Denekamp Eurowerft 22 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Ede Enka Huis Emmeloord Werktuigenweg 5 Emmen Noorderstraat 31a Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Fijnaart Kadedijk 120 Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt De Bloey Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Level (Shops) Leiden Betaplein 20 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maastricht Ambyerstraat Noord Roosendaal Go Stores Roosendaal Tilburg Wagnerplein 70 Vlaardingen Veerplein 106 Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4 Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 A en B Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 G Zutphen Winkelcentrum Leesten

Winkelcentrum Iseldoks

Iseldoks, een nieuwe ontwikkeling op een van de meest spraakmakende locaties in Doetinchem. Nieuwbouw winkelruimte, vrij in te delen met in de directe nabijheid krachtige formules zoals Action, DeKaMarkt en Kruidvat.

De beschikbare units verschillen van grootte van 127 m2 tot 328 m2 en zijn bijna allemaal te combineren / in te delen naar wens. De mogelijkheden voor het vestigen van uw winkel kan uit een lopen van een specifieke vorm van detailhandel- in dagelijkse boodschappen, horeca in de vorm van een dagzaak- snackbar of cafetaria, maatschappelijke doeleinden en commerciële dienstverlening, niet zijnde kantoor. Daarbij opgemerkt dat horeca slechts in beperkte mate mogelijk is. Daar de unit volledig casco worden opgeleverd is er maximale vrijheid voor de inrichting.
 

De winkels bevinden zich op een zichtlocatie langs een doorgaande weg en in de nabijheid van een treinstation. Het winkelcentrum Iseldoks is zeer goed bereikbaar per auto en tevens is er gratis parkeren op een van de 2 aangelegen parkeerterreinen.

Op het winkelcentrum Iseldoks zijn reeds een aantal krachtige formules actief zoals Action, DeKaMarkt en Kruidvat (opening 4e kwartaal 2017) welke zorgen voor een constante stroom van bezoekers aan het winkelcentrum Iseldoks. Tevens is in de kop unit een horeca gelegenheid gevestigd.