Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrond
DrentheFrieslandGelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie 10 (winkelruimte) Barendrecht Havenhoofd 11 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Coevorden Modem 30 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Emmen Noorderstraat 31a Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt De Bloey Kerkrade Wiebachstraat 77c Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Betaplein 20 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maastricht Ambyerstraat Noord Maastricht Amerikalaan 14 Rheden Groenestraat 51 Roosendaal Go Stores Roosendaal Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4

Winkelcentrum Iseldoks

Iseldoks, een nieuwe ontwikkeling op een van de meest spraakmakende locaties in Doetinchem. Nieuwbouw winkelruimte, vrij in te delen met in de directe nabijheid krachtige formules zoals Action, DeKaMarkt en Kruidvat.

De beschikbare units verschillen van grootte van 127 m2 tot 328 m2 en zijn bijna allemaal te combineren / in te delen naar wens. De mogelijkheden voor het vestigen van uw winkel kan uit een lopen van een specifieke vorm van detailhandel- in dagelijkse boodschappen, horeca in de vorm van een dagzaak- snackbar of cafetaria, maatschappelijke doeleinden en commerciële dienstverlening, niet zijnde kantoor. Daarbij opgemerkt dat horeca slechts in beperkte mate mogelijk is. Daar de unit volledig casco worden opgeleverd is er maximale vrijheid voor de inrichting.
 

De winkels bevinden zich op een zichtlocatie langs een doorgaande weg en in de nabijheid van een treinstation. Het winkelcentrum Iseldoks is zeer goed bereikbaar per auto en tevens is er gratis parkeren op een van de 2 aangelegen parkeerterreinen.

Op het winkelcentrum Iseldoks zijn reeds een aantal krachtige formules actief zoals Action, DeKaMarkt en Kruidvat (opening 4e kwartaal 2017) welke zorgen voor een constante stroom van bezoekers aan het winkelcentrum Iseldoks. Tevens is in de kop unit een horeca gelegenheid gevestigd.