Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrondVakantiewoning
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijselUtrechtZeelandZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Almelo Noordbroek 6 Almere Zandzuigerstraat 52 Alphen aan den Rijn A. van Leeuwenhoekweg 6-8 Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie (winkelruimte) Alphen aan den Rijn H.K. Onnesweg 17 - 19 Amersfoort Eemplein 61-63 Amersfoort Havenweg 40 Appingedam Harddraversplein 7 Axel Kinderdijk 35 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Borne De Hofte 8 Coevorden Modem 30 Denekamp Eurowerft 22 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Eibergen Brink 26 Emmeloord Werktuigenweg 5 Emmen Noorderstraat 31a Enschede Winkelcentrum Stokhorst Fijnaart Kadedijk 120 Gouda Blekerssingel 24 Gouda Goudkade 3a Gouda Goudkade 4a Gouda GoStores Gouda Kleiweg 86 Gouda Kleiweg 96 Gouda Nieuwehaven (parkeerplaats) Gouda Wijdstraat 10 Gouda Wijdstraat 15 Gouda Wijdstraat 19 Gouda Westhaven 73-74 Grootebroek Industrieweg 15c Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273/273A Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt Vincent van Goghplein Kampen Ambachtsstraat 3 Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Level (Shops) Leiden Betaplein 20 Lelystad Noordersluisweg 1 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maassluis Zwarte Zee 31 Maastricht-Airport Amerikalaan 14 Maastricht Ambyerstraat Noord Middelharnis Zandpad 40 Oude-Tonge Tramweg 1 Putte Tervoplein 16 en 28 Reeuwijk ParqGreen Rheden Groenestraat 49 Roosendaal Rucphensebaan 4 Rotterdam Noordmolenstraat 56B Schiedam 's Gravelandseweg 408 Vlaardingen Veerplein 106 Vlaardingen Veerplein 134A Wezep Meidoornpassage 1 Zaandam Sluispolderweg 12 Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 G

Eemplein 61 - 63

De winkelruimte maakt deel uit van het in 2012 nieuw ontwikkelde multifunctionele plein van Amersfoort, gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad achter de Koppelpoort, aan het water de Eem en aan een van de belangrijkste aanrij routes en PDV/GDVlocatie van de stad, de A’damseweg. Aan en op het plein komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen.

Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van ruim 15.000 m2 en telt ca. 20 winkels. Daarnaast zijn hier de bibliotheek, het culturele centrum het Eemhuis, Pathé bioscoop, de Hogeschool voor de

Kunsten en de Hogeschool van Amersfoort gevestigd en is er een goed en gevarieerd aanbod van horeca voor zowel overdag als ’s avonds, waaronder King of Ribs, Sushi Today, Beren Eetcafe en Subway.

Alle voornoemde functies zijn gelegen rondom het centrale ”Eemplein”, dat enerzijds grenst aan de A’damseweg en aan de andere kant aan het water de Eem. Op donderdag en vrijdag is er markt, in de zomermaanden wordt het plein nog levendiger met de verschillende terrassen van de horeca ondernemers en in de wintermaanden is er een IJsbaan op het plein. Het winkelaanbod is gevarieerd en kent een mix van landelijke retailers afgewisseld met regionale en lokale ondernemers. Naast de reeds genoemde horeca zijn de trekkers van deze locatie Albert Heijn, Media Markt, Pathé bioscoop, Blokker, Van Haren en Zeeman.

Amersfoort heeft bijna 150.000 inwoners, gezien het karakter van dit centrum en de combinatie van de verschillende functies in deze omgeving betekent dit dat er een totaal verzorgingsgebied is van ruim 100.000.
Door de ligging aan de rand van de binnenstad, langs het spoor en aan de A’damseweg is de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto zeer goed. Daarnaast is er een directe fiets/loop verbinding met de binnenstad. Onder het centrum is een parkeergarage gevestigd met bijna 800 parkeerplaatsen. In het gebied geldt een betaald parkeerregime.