Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrond
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie (winkelruimte) Appingedam Harddraversplein 7 Barendrecht Havenhoofd 11 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Coevorden Modem 30 Denekamp Eurowerft 22 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Emmeloord Werktuigenweg 5 Emmen Noorderstraat 31a Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Fijnaart Kadedijk 120 Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt De Bloey Kerkrade Wiebachstraat 77c Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Level (Shops) Leiden Betaplein 20 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maastricht Ambyerstraat Noord Rheden Groenestraat 51 Roosendaal Go Stores Roosendaal Tilburg Wagnerplein 70 Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4 Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 A en B Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 G

Baronie (winkelruimte) Alphen aan den Rijn

Het is slechts tien jaar geleden dat hier 180.000 chocoladeletters per dag werden gemaakt. Precies op die plek kan nu uw winkel- of kantoorruimte komen!

De oude fabriekshallen zijn duurzaam gerenoveerd en bieden plaats aan nieuwe winkels, kantoorruimten en een plein met horecagelegenheid. Momenteel hebben zich in de Baronie al diverse winkelketens gevestigd waaronder Hoogvliet, Lidl, Zeeman XL, Kruidvat, Primera, Bristol, Big Bazar en Action. Verder zijn er een aantal verswinkels en horecagelegenheden aan het plein gevestigd waaronder Subway, Bakker Breggen, Visspecialist Sluizeman, Slagerij Gelderblom, Lunchroom Jaffna, De Goudreinet, Martinez Chocolade, Domino’s Pizza en Johnny’s Burger.
 
De Baronie wordt door Alphen aan de Rijn gezien als een van de meeste prettige winkelgebieden voor de dagelijkse boodschappen, mede door de combinatie van de diverse landelijke formules en de lokale ondernemers.
De zeer actieve winkeliersvereniging zorgt er voor dat er altijd wel wat te beleven is op de Baronie.
 
Parkeren kan in de ruim opgezet parkeergarage, maar ook op het terrein waar Leenbakker en Jysk zijn gevestigd, wat direct aansluit op het winkelcentrum.
 
Beschikbaar gekomen is een winkelunit/horeca unit aan het plein van winkelcentrum Baronie. Deze winkelruimte ligt naast Subway en lunchroom Jaffna. De ruimte is deels afgebouwd en is voorzien van een afgewerkte vloer, opslagruimte, toiletgroep, koeling en ter overname een koelcel. Er is een mogelijkheid tot het plaatsen van een terras.
 
In maart 2020 komt beschikbaar een winkelunit van 285 m2, direct zichtbaar komende vanuit de Prinses Margrietlaan. Door de glaswand kan bij deze unit gebruik worden gemaakt van natuurlijk daglicht en door de vorm van de unit is het eveneens mogelijk om deze te splitsen in twee units.
 
Per uiterlijk mei 2021 komt beschikbaar een kleinere unit in het midden van het winkelcentrum, ideaal voor dienstverlening.
 
Het winkelcentrum leunt thematisch op twee peilers, ‘goed en goedkoop’ en ‘gemak en ontspanning’.  Voor deze unit geldt dat met name gezocht wordt naar invulling die past in het cluster van delicatessen en horeca.