Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrond
DrentheFrieslandGelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie 10 (winkelruimte) Barendrecht Havenhoofd 11 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Coevorden Modem 30 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Emmen Noorderstraat 31a Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt De Bloey Kerkrade Wiebachstraat 77c Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Betaplein 20 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maastricht Ambyerstraat Noord Maastricht Amerikalaan 14 Rheden Groenestraat 51 Roosendaal Go Stores Roosendaal Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4

Baronie (kantoren)

Ondernemen in de Baronie betekent werken in een historische omgeving. Het is nog niet lang geleden dat hier chocolade werd gemaakt. Iedere verdieping in de Baronie stond toen in het teken van productie van chocolade en precies op die plek kunt u het mooiste kantoor met het mooiste uitzicht van Alphen aan den Rijn huren!


Werken in de Baronie betekent duurzaam ondernemen. U investeert niet alleen in representatieve huisvesting maar ook in een prettige omgeving voor het personeel. Woon- en winkelgelegenheid, horeca en sportfaciliteiten zijn aanwezig in de Baronie. Een verse lunch met collega’s, sporten of boodschappen doen na het werk doet u en uw personeel gewoon in eigen werkomgeving. De auto kunt u makkelijk parkeren op de twee parkeerdekken met voldoende parkeerplaatsen naast het kantoorgebouw.
 
De oude fabriekshallen zijn duurzaam gerenoveerd waarbij verwarming en koeling door een WKO installatie worden opgewekt. Het kantoor is van alle gemakken voorzien, glasvezelinternet is standaard aanwezig.
 
Bereikbaarheid/locatie
Alphen aan den Rijn kent een gunstige centrale ligging ten opzichte van de grote steden in de Randstad en natuurlijk Schiphol. Via rijksweg N11 en N207 is de stad verbonden met de A4 richting Schiphol/Amsterdam/Den Haag, met de A12 richting Utrecht/Den Haag en met de A20 richting Rotterdam.
 
De reistijd naar de steden of het vliegveld is altijd minder dan veertig minuten! Groot Baronie zelf ligt aan doorgaande wegen nabij het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn meerdere bushaltes op loopafstand en het NS station met treinverbindingen naar Leiden, Gouda en Utrecht ligt binnen tien minuten fietsafstand.
Parkeermogelijkheden
Parkeren kan in de parkeergarage van de Baronie. Het parkeerdek met in totaal 444 parkeerplaatsen, kunnen door klanten en kantoormedewerkers worden gebruikt. Deze worden compleet door verhuurder opgeleverd voorzien van hekwerk, betalingssysteem in de hal en slagbomen ter plaatse van de op- en afrit.
 
 Op dit moment bieden wij alles wat een ondernemer zoekt:
  • Flexibele kantoorruimten waarbij co creatie en zelfstandig werken in een kleine clustering van 10 units met een oppervlakte tussen 18 en 54 m2 tot de mogelijkheden behoren;
Voor informatie voor deze kantoren kunt u contact opnemen met Basis Bedrijfshuisvesting of met Green Real Estate.  Voor actuele beschikbaarheid van ruimtes zie www.baroniekantoren.nl of neem contact op met Nick van Leeuwen op telefoonnummer 0172 47 02 47.