Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrond
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie (winkelruimte) Alphen aan den Rij H. Kamerlingh Onnesweg 19a Appingedam Harddraversplein 7 Barendrecht Havenhoofd 11 Bergen op Zoom Zuivelstraat 39 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Borne De Hofte 8 Coevorden Modem 30 Denekamp Eurowerft 22 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Ede Enka Huis Emmeloord Werktuigenweg 5 Emmen Noorderstraat 31a Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Fijnaart Kadedijk 120 Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt De Bloey Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Level (Shops) Leiden Betaplein 20 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maastricht Ambyerstraat Noord Roosendaal Go Stores Roosendaal Tilburg Wagnerplein 70 Vlaardingen Veerplein 106 Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4 Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 A en B Zoeterwoude Hoge Rijndijk 313 G Zutphen Winkelcentrum Leesten

Baronie (kantoren)

Ondernemen in de Baronie betekent werken in een historische omgeving. Het is nog niet lang geleden dat hier chocolade werd gemaakt. Iedere verdieping in de Baronie stond toen in het teken van productie van chocolade en precies op die plek kunt u het mooiste kantoor met het mooiste uitzicht van Alphen aan den Rijn huren!


Werken in de Baronie betekent duurzaam ondernemen. U investeert niet alleen in representatieve huisvesting maar ook in een prettige omgeving voor het personeel. Woon- en winkelgelegenheid, horeca en sportfaciliteiten zijn aanwezig in de Baronie. Een verse lunch met collega’s, sporten of boodschappen doen na het werk doet u en uw personeel gewoon in eigen werkomgeving. De auto kunt u makkelijk parkeren op de twee parkeerdekken met voldoende parkeerplaatsen naast het kantoorgebouw.
 
De oude fabriekshallen zijn duurzaam gerenoveerd waarbij verwarming en koeling door een WKO installatie worden opgewekt. Het kantoor is van alle gemakken voorzien, glasvezelinternet is standaard aanwezig.
 
Bereikbaarheid/locatie
Alphen aan den Rijn kent een gunstige centrale ligging ten opzichte van de grote steden in de Randstad en natuurlijk Schiphol. Via rijksweg N11 en N207 is de stad verbonden met de A4 richting Schiphol/Amsterdam/Den Haag, met de A12 richting Utrecht/Den Haag en met de A20 richting Rotterdam.
 
De reistijd naar de steden of het vliegveld is altijd minder dan veertig minuten! Groot Baronie zelf ligt aan doorgaande wegen nabij het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn meerdere bushaltes op loopafstand en het NS station met treinverbindingen naar Leiden, Gouda en Utrecht ligt binnen tien minuten fietsafstand.
Parkeermogelijkheden
Parkeren kan in de parkeergarage van de Baronie. Het parkeerdek met in totaal 444 parkeerplaatsen, kunnen door klanten en kantoormedewerkers worden gebruikt. Deze worden compleet door verhuurder opgeleverd voorzien van hekwerk, betalingssysteem in de hal en slagbomen ter plaatse van de op- en afrit.
 
 
Op dit moment bieden wij alles wat een ondernemer zoekt:
  • Flexibele kantoorruimten waarbij co creatie en zelfstandig werken in een kleine clustering van 10 units met een oppervlakte tussen 18 en 54 m2 tot de mogelijkheden behoren;
  • Een voormalige bedrijfshal op de begane grond met sheddaken waar maatwerk voor een kantoor met een unieke uitstraling tot de mogelijkheden behoren. De ruimte is groot 763 m2 BVO en kan naar wens worden ingedeeld voor 1 tot 4 huurders;
  • Turn key kantoorruimte op de vierde verdieping met panoramaterras, waarbij het geheel ook plug and play kan worden aangeboden inclusief volledige inrichting.
 
Voor informatie voor deze kantoren kunt u contact opnemen met Basis Bedrijfshuisvesting of met Green Real Estate.